• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gerookte vis


Paling

Gerookte vis is een eenvoudig product dat eenvoudig behandeld moet worden in de keuken. In de mond ont waaiert zich een volwaardige smaak die tegelijkertijd vol en vettig is maar ook fris dankzij de ziltige toets van het zeewater waarin de meeste vissoorten leven.
De vis kan zowel koud als warm worden gerookt. bij koud roken is de temperatuur nooit hoger dan 30C De vis wordt niet echt gegaard en krijgt een stevige rooksmaak door het lange roken. De temperatuur bij warm roken licht op 65C waardoor de gaar tijd vrij kort is en de vis slechts een lichte rooksmaak krijgt. Roken van vis doe je vooral met vette vis zoals paling zalm makreel en haring.

Fish en food
Lekker, Gezond en Gemakkelijk

Fish 'n food Helmond
Mierloseweg 41
5707 AB Helmond
Nederland
Tel: 0492-553 423
E-mail:
fishenfoodhelmond@gmail.com www.fishenfoodhelmond.nl

Home
Winkel
Assortiment
Bereidingwijze tips
Recepten
Viswijzer
Contact
www.fishenfood.nl