• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haring


Haring

Haringen of Hollandse Nieuwe,
het nieuwe haring seizoen wordt jaarlijks begonnen in de eerste week van juni. Het zijn 2 jarige haringen die voor het eerst geslachtsrijp zijn en die net voor ze hom of kuit krijgen worden gevangen. Deze haringen hebben een hoog vetpercentage van tussen de 18 en 25%. Ze worden gekaakt wat inhoud dat ze worden ontdaan van een gedeelte van hun ingewanden en gezouten. Daarna worden ze ingevroren waarna ze worden uitgeleverd aan de winkels.
Een haring is een gevoelig product waarvan de smaak van wordt bepaald door verschillende factoren, temperatuur, vetgehalte, tijd van vangst, tijd van ontdooiing en opslag.
Daarom is de keuze van ons om de haring gekoeld te laten ontdooien en ze vers van het mes aan te bieden.

Fish 'n food Helmond
Mierloseweg 41
5707 AB Helmond
Nederland
Tel: 0492-553 423
E-mail:
fishenfoodhelmond@gmail.com www.fishenfoodhelmond.nl

Home
Winkel
Assortiment
Bereidingwijze tips
Recepten
Viswijzer
Contact
www.fishenfood.nl